Пошук по сайту:

Після замаху на Фіцо Словаччина посилила охорону громадських місць

Після замаху на Фіцо Словаччина посилила охорону громадських місць
Після замаху на Фіцо Словаччина посилила охорону громадських місць

Словацька поліція посилила патрулювання громадських місць після замаху на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, який відбувся 15 травня.

Про це повідомляє поліція Словаччини

За словами відомства, правоохоронці посилили патрулювання навколо шкіл та інших "обраних" об’єктів, таких як торгові центри, місця з підвищеним рухом людей, а також лікарень, офісів, редакцій ЗМІ та телевізійних станцій.

Крім того, зазначила поліція, посилюють охорону політичних діячів та "інших осіб" на основі аналізу інформації, наявної в розпорядженні правоохоронців, яку вони "постійно отримують у співпраці з іншими департаментами поліції та партнерськими службами, як вітчизняними, так і іноземними".

"Ми систематично розробляємо та впроваджуємо заходи на основі аналізу ризиків для безпеки, які ми постійно переглядаємо в оперативному режимі", – йдеться в пресрелізі.

Читайте по темі: На Буковині судитимуть правоохоронця, який організував нелегальний канал перетину держкордону

Відомство зауважило, що до заходів залучаються як поліціянти у формі, так і без неї.

Раніше повідомляли, що зустріч президентки Словаччини Зузани Чапутової та її наступника Петера Пеллегріні з лідерами парламентських політичних партій, яку планували на вівторок, перенесли на невизначений час.

Коментарі:

comments powered by Disqus