Пошук по сайту:

Південь Німеччини потерпає від повеней

Південь Німеччини потерпає від повеней
Південь Німеччини потерпає від повеней

Рівень води у річках на півдні Німеччини продовжує зростати, вже у декількох районах земель Баварія та Баден-Вюртемберг оголосили надзвичайний стан.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

"Південні землі Баварія та Баден-Вюртемберг були затоплені, що призвело до прориву дамб та спричинило масштабні рятувальні операції. У декількох районах було оголошено надзвичайний стан", - йдеться у повідомленні.

Жителів закликали виявляти надзвичайну обережність сьогодні, оскільки в регіоні відбувається "драматична евакуація".

Наразі надзвичайний стан оголошено в кількох районах, а Німецька метеорологічна служба (DWD) опублікувала попередження про суворі погодні умови в понад 10 районах із прогнозами сильних дощів протягом наступних 24-48 годин.

 eiqduidrkiqkthab

Читайте по темі: Іспанія переграла Німеччину та стала першим півфіналістом Євро-2024

Залізничне сполучення між столицею Баварії Мюнхеном та Брегенцом, Австрія, а також Цюрихом, Швейцарія, було скасоване, а залізничне сполучення між Мюнхеном та Штутгартом, столицею землі Баден-Вюртемберг, було спрямовано в об’їзд.

В Аугсбурзі, Баварія, прорвало дамбу, що призвело до екстреної евакуації. У громаді Фішах, на захід від Мюнхена, працівникам екстрених служб довелося рятувати мешканців, які опинилися заблокованими у своїх будинках, за допомогою гелікоптерів, після того, як місцева річка Шмуттер вийшла з берегів.

Влада Дідорфа поблизу Аугсбурга, наказала жителям залишити свої будинки, оскільки рівень паводкової води продовжує зростати. Евакуація в регіоні почалася у п’ятницю ввечері.

Близько 1300 людей у районі Боденського озера в землі Баден-Вюртемберг також попросили залишити свої оселі через ризик повені.

Дві постраждалі землі Німеччини очікують, що небезпечні шторми та повені продовжаться протягом вихідних, з ймовірністю просування на північний схід країни.

Коментарі:

comments powered by Disqus