Пошук по сайту:

Японії сталися два землетруси

Японії сталися два землетруси
Японії сталися два землетруси

Землетрус магнітудою 6,0 стався у понеділок на півострові Ното, префектура Ісікава у центральній частині Японії. Загрози виникнення цунамі немає.

Про це повідомляє Kyodo News.

За даними метеорологічного агентства Японії, поштовхи сталися на глибині близько 10 кілометрів під землею у містах Вадзіма та Судзу.

Фото: Japan Meteorological Agency eiqrriheiehhab

Ще один землетрус магнітудою 4,8 стався у районі Ното о 06:40 ранку, а в місті Судзу потужність поштовхів була на рівні 4,0.

Попередження про загрозу виникнення цунамі оголошено не було, однак були зафіксовані незначні зміни рівня моря поблизу міст, включаючи Судзу.

Повідомляється, що у місті Цубата 60-річна жінка, злякавшись, впала із ліжка, внаслідок чого зламала ногу. Ще один чоловік віком 20 років у місті Намерікава, префектура Тояма, впав при спробі евакуюватися й зазнав травм голови і стегон.

За інформацією компаній Hokuriku Electric Power Co. та Tokyo Electric Power Company Holdings Inc., на атомній електростанції Shika в Ісікаві жодних відхилень внаслідок землетрусу виявлено не було, так само як і на АЕС Kashiwazaki-Kariwa в сусідній префектурі Ніїґата.

Після землетрусу на півострові було тимчасово призупинено курсування швидкісних поїздів Joetsu та Hokuriku, поінформували в залізничній компанії East Japan Railway Co.

Коментарі:

comments powered by Disqus