Пошук по сайту:

У Києві працівниця РАЦСу "одружилася" зі зниклим воїном і заробила на цьому 1 млн гривень

У Києві працівниця РАЦСу "одружилася" зі зниклим воїном і заробила на цьому 1 млн гривень
У Києві працівниця РАЦСу "одружилася" зі зниклим воїном і заробила на цьому 1 млн гривень

У Києві суд майже рік вирішував справу, де колишня дружина зниклого безвісти військовослужбовця просила визнати другий шлюб свого колишнього чоловіка фіктивним. Ймовірна друга дружина наполягала, що особисто знала чоловіка та, що він приїжджав до неї у відпустку. Проте вона не мала жодних спільних фото з чоловіком і не знайома ні з ким з його родичів.

Про це повідомляє ТСН.

Перша дружина Ольга виступила проти нового шлюбу, стверджуючи, що чоловіка не було ані в Києві, ані в РАЦСі, і докази цього були підтверджені судово-медичною експертизою, яка показала, що чоловік не ставив свій підпис на документах про шлюб.

Друга дружина, Яна Біднюк, стверджувала, що вони розписалися 2 серпня, а потім він поїхав на службу і після цього зник під Бахмутом. Вона не афішувала свої стосунки з чоловіком і не мала доказів їхнього перебування разом.

Суд вивчив документальні докази, які надавали сторони, але доказів, які б засвідчили перебування чоловіка в Києві чи в РАЦСі в день реєстрації шлюбу, адвокатка Яни Біднюк не надала.

Читайте по темі: Росіяни стратили понад 110 українських полонених у в’язницях РФ, — Офіс генпрокурора

Зрештою, суддя виніс вирок: "Визнати шлюб, зареєстрований Дніпровським відділом держреєстрації актів цивільного стану у місті Києві між військовим і Біднюк Яною Всеволодівною, актовий запис від 2 серпня 2022 року, неукладеним".

Дніпровський РАЦС має анулювати актовий запис. Захист Яни Біднюк буде подавати апеляцію. А от хто саме підробив документи й підписи – ще належить встановити слідству. Відкрито відповідну кримінальну справу.

За час розгляду цієї справи Біднюк отримала бойових виплат на понад 1 мільйон гривень.

Коментарі:

comments powered by Disqus