Пошук по сайту:

У Швеції держслужбовцю загрожує звільнення через крадіжку на 307 гривень

У Швеції держслужбовцю загрожує звільнення через крадіжку на 307 гривень
У Швеції держслужбовцю загрожує звільнення через крадіжку на 307 гривень

Співробітнику Шведської міграційної служби загрожує звільнення через те, що він узяв бутерброд у кафе й не заплатив за нього.

Деталі цієї історії розповідає шведське інформагентство ТТ.

Інцидент стався у травні, коли кілька працівників міграційного агентства Швеції повертались після виконання службового завдання на контрольно-пропускному пункті в аеропорту Стокгольм-Арланда.

Працівники вийшли зайти в місцеве кафе, аби поснідати. Один із них взяв бутерброд за 79 шведських крон (приблизно 6,8 євро, або 307 гривень), але не заплатив за нього.

У Шведській міграційній службі почали внутрішнє розслідування після того, як про випадок розповів один із працівників. Він розповів, що колега взяв бутерброд і після цього "вислизнув" з черги, нібито перевіряючи свій телефон.

Читайте по темі: Швеція виділяє додаткові 44 мільйони євро на опалення й енергетику в Україні

На запитання колеги, чи заплатив він за бутерброд, фігурант розслідування зізнався, що не платив, але "приховав це, щоб не було проблем".

Внутрішнє розслідування констатувало, що факт крадіжки є доведеним, і рекомендувало повідомити про неї в прокуратуру. У разі доведення вини працівнику загрожує звільнення з агентства.

Керівник підрозділу міграційної служби Швеції Боббі Салахшур заявив, що "був шокований" інцидентом, і наголосив, що він "шкодить нашій репутації як органу влади".

Коментарі:

comments powered by Disqus