Пошук по сайту:

У Росії персонами нон грата оголосили 13 громадян Японії

У Росії персонами нон грата оголосили 13 громадян Японії
У Росії персонами нон грата оголосили 13 громадян Японії

МЗС Росії у відповідь на введені Японією антиросійських санкцій заборонило в’їзд у країну 13 японським громадянам, у тому числі голові правління Toyota Motor Тойода Акіо, засновнику корпорації Rakuten, яка володіє месенджером Viber, Мікітані Хіросі.

Про це повідомляють ЗМІ

Також серед тих, кому російське зовнішньополітичне відомство заборонило в’їжджати в країну – президент Японського агентства з міжнародного співробітництва Танака Акіхіко та низка голів інженерних і виробничих компаній, що входять до військово-промислового комплексу Японії.

Як повідомлялося, у червні цього року Японія ввела санкції проти 11 громадян Росії та понад 50 компаній з РФ, Китаю, Казахстану та Узбекистану.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну разом з іншими демократичними країнами Японія почала запроваджувати санкції проти РФ. Японська влада заборонила в тому числі експорт до Росії вакцин, медичного обладнання, дронів, сталі та алюмінію, космічних апаратів та компонентів для них, електрообладнання та оптичного обладнання.

Коментарі:

comments powered by Disqus