Пошук по сайту:

Під час візиту Нетаньягу до США протестувальники заповнили його готель цвіркунами та личинками

Під час візиту Нетаньягу до США протестувальники заповнили його готель цвіркунами та личинками
Під час візиту Нетаньягу до США протестувальники заповнили його готель цвіркунами та личинками

Прем’єр-міністр Ізраїлю зупинився в знаменитому готелі "Вотергейт", але йому довелося змінити номер через комах у коридорах.

Візит прем’єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу до Вашингтона, США, супроводжувався численними акціями з боку пропалестинських активістів. Їм навіть вдалося проникнути в готель "Вотергейт", де зупинився Нетаньягу, і випустити там комах. Про це повідомляє Daily Beast.

Пропалестинські демонстранти примудрилися пронести в готель личинок і цвіркунів. Цвіркунів служба охорони виловлювала коридорами, а личинки опинилися на столі в конференц-залі, який мав зайняти прем’єр-міністр. Йому також довелося змінити номер, як повідомляють інсайдери.

Крім цього, на фасад готелю проєктували зображення Нетаньягу з підписом "Розшукується: заарештуйте цього військового злочинця", а в готелі постійно спрацьовувала пожежна сигналізація.

Відеоролики було опубліковано в Instagram-акаунті Палестинського молодіжного руху, хоча група не взяла на себе відповідальність за протести.

"Повідомляється, що протестувальники влаштували хаос у готелі Watergate учора ввечері, щоб у Нетаньягу, ізраїльських агентів Моссаду і Секретної служби не було спокою, оскільки вони продовжують тероризувати наш народ", — йдеться в одному з постів.

Зовні десятки поліцейських вишикувалися стіною навколо протестувальників, які скандували гасла, били в барабани й виробляли багато шуму.

"Ми знаємо про відеоролик у соціальних мережах, розповсюджуваний на кількох платформах, у якому фігурує готель "Вотергейт", і про сумний інцидент, що стався в готелі. Наш головний пріоритет — безпека і благополуччя наших гостей і персоналу. Ми вжили необхідних кроків, щоб гарантувати, що готель був продезінфікований і тепер працює у звичайному режимі. Ми повністю співпрацюємо з владою, яка розбирається із ситуацією", — повідомила Келсі Сеті, агент зі зв’язків із громадськістю готелю Watergate.

Читайте по темі: У Франції десятки тисяч людей вийшли на протести

Виступ Беньяміна Нетаньягу в Конгресі 24 липня супроводжувався багатотисячними пропалестинськими протестами біля стін Капітолія, які намагалися розігнати поліцейські. Також, як зазначає Reuters, виступ прем’єр-міністра Ізраїлю бойкотували "десятки демократів".

Нетаньягу відкинув критику ізраїльської кампанії в Газі. Антиізраїльські протестувальники підтримують ХАМАС і "повинні соромитися себе", сказав Нетаньягу, заявивши, що їх підтримує ворог Ізраїлю Іран. "Наскільки нам відомо, Іран фінансує антиізраїльські протести, які зараз проходять біля цієї будівлі", — сказав він.

Також він зазначив, що Ізраїль намагається звільнити заручників, які все ще утримуються в Газі. І зазначив, що це відбудеться найближчим часом.

Коментарі:

comments powered by Disqus