Пошук по сайту:

Розбився вертоліт Мі-2 Харківського університету Повітряних сил

Розбився вертоліт Мі-2 Харківського університету Повітряних сил
Розбився вертоліт Мі-2 Харківського університету Повітряних сил

Під час авіакатастрофи вертольота Мі-2 в навчальній авіаційній бригаді Харківського університету Повітряних сил загинуло двоє осіб.

Про це ввечері 1 вересня повідомили у Харківському національному університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

Катастрофа Мі-2 в Харківському університеті Повітряних сил

– В навчальній авіаційній бригаді університету під час виконання навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2. Родина університету зазнала непоправної втрати – екіпаж повітряного судна у складі двох осіб загинув, – йдеться у повідомленні.

В університеті зазначають, що на місці події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України.

Читайте по темі: Росіяни вдарили з реактивної артилерії по селу на Харківщині, є загибла та поранені

– Командування університету та військової частини всебічно сприяє детальному аналізу та встановленню причин авіаційної події. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих. Це болюча і непоправна втрата для всіх нас, – додається у повідомленні.

У закладі закликали утриматись від припущень та коментарів до оприлюднення результатів розслідування. Також в університеті просять з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм.

 qhidqkidtriqkxhab

Коментарі:

comments powered by Disqus