Пошук по сайту:

У Харківській області через масштабну пожежу евакуюють ціле село

У Харківській області через масштабну пожежу евакуюють ціле село
У Харківській області через масштабну пожежу евакуюють ціле село

У селі Студенок, що у Харківській області, зафіксовано масштабну пожежу на площі майже 1200 га. З села евакуюють місцевих мешканців.

Про це заявив глави Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Вогонь розповсюдився на село Студенок. Проводимо евакуацію жителів. Кількість евакуйованих станом на зараз - понад 200 людей", - написав Синєгубов.

За його словами, на місці працюють рятувальні служби у посиленому режимі: ДСНС, поліція, районна та місцеві адміністрації, структурні підрозділи цивільного захисту ХОВА.

Також залучено додаткові ресурси для ліквідації пожежі із інших областей.

У Харківській області через масштабну пожежу евакуюють ціле село qhiddeidekiqerhab

Читайте по темі: У Білому домі анонсували великий пакет військової допомоги для України

У прес-службі Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України уточнили, що пожежа сталась на території національного парку "Святі гори". За даними відомства, вогонь спалив 1500 гектарів лісу і перекинувся на житлові будинки найближчих сіл.

Варто зауважити, що з початку повномаштабного вторгнення було знищено близько 9,5 тисяч гектарів лісу нацпарку "Святі гори". Ще 10 тисяч гектарів - потребує обстеження та знешкодження вибухонебезпечних предметів. За попередніми підрахунками, орієнтовна шкода довкіллю нацпарку "Святі гори", нанесена окупантами - понад 16 мільярдів гривень.

Коментарі:

comments powered by Disqus