Пошук по сайту:

Фонд держмайна продав підприємство, що належало колаборанту Сальдо

Фонд держмайна продав підприємство, що належало колаборанту Сальдо
Фонд держмайна продав підприємство, що належало колаборанту Сальдо

Фонд державного майна України реалізував на аукціоні ПрАТ «Каштан», що було вилучено в дохід держави, у Володимира Сальдо.

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці.

«5 вересня в електронній торговій системі Prozorro.Продажі відбувся успішний онлайн-аукціон з приватизації державного пакета акцій у кількості 36 948 660 штук, що становить 99,8612% статутного капіталу ПрАТ «Каштан» на Житомирщині», - йдеться в повідомленні.

Підприємство, що спеціалізується на промисловому видобутку, обробці та продажу граніту з Букинського родовища, раніше належало родині колаборанта Володимира Сальдо та було вилучене в дохід держави.

У ході торгів, у яких взяли участь 5 потенційних інвесторів, початкова ціна об’єкта зросла у 1,8 раза і становила 5,9 млн грн.

Крім того, покупець має сплатити майже 1,2 млн грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити близько 7,1 млн грн.

Читайте по темі: На Харківщині затримали брата і сестру, які коригували удари РФ

Основним видом діяльності підприємства є добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. ПрАТ «Каштан» має спеціальний дозвіл на користування надрами, чинний до 2040 року.

У власність інвестора перейде об’єкт, до складу якого входить 4 од. нерухомого майна та інфраструктури загальною площею 94 кв. м, 8 од. транспортних засобів та спецтехніки 1989-2021 року випуску та рухоме майно (обладнання).

Згідно з умовами продажу, покупець зобов’язаний забезпечити погашення простроченої кредиторської заборгованості та не допустити звільнення працівників протягом шести місяців.

Коментарі:

comments powered by Disqus