Пошук по сайту:

Tesla почала продавати пиво з пляшкою у стилі Cybertruсk

Tesla почала продавати пиво з пляшкою у стилі Cybertruсk
Tesla почала продавати пиво з пляшкою у стилі Cybertruсk

Компанія Ілона Маска Tesla випустила пиво GigaBier, присвячене електропікапу у стилі кіберпанк Cybertruck (реліз самого авто заплановано на 2023 рік). Напій виготовили в обмеженому тиражі, ціна однієї пляшки становить 30 доларів (близько 1100 грн).

Про випуск пива Tesla офіційно повідомила на своєму сайті . Замовити напій можна там, але список країн для доставки обмежений. Крім того, продаж по одній пляшці не ведеться - замовити можна лише упаковку з трьох штук за ціною 89 доларів.

Дизайн пляшки імітує форму Cybertruck. При цьому, як запевняють у Tesla, логотип із назвою світиться у темряві.

Дизайн пляшки пива GigaBier eiqrqirdidtehab

Пиво присвятили пікапу Cybertruck

Крім того, купити пиво від Tesla в Україні не вдасться. На сторінці замовлення вказані країни, в яких доступний товар: Австрія, Бельгія, Швейцарія, Чехія, Німеччина, Данія, Іспанія, Фінляндія, Франція, Великобританія, Ірландія, Італія, Люксембург, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Швеція.

Де можна замовити GigaBier

Зазначається, що пиво вироблено у Берліні. Стиль напою – пілснер, який доведений до оригінального смаку. "З нашим ексклюзивним сортом Cyberhops та нотами цитрусових, бергамоту та солодких фруктів", – йдеться в описі товару на сайті Tesla.

GigaBier продається наборами по три пляшки

Випуск такого пива Ілон Маск анонсував ще 2021 року на запуску нового заводу Tesla у Німеччині – Gigafactory Berlin. Його збудували в передмісті Берліна поряд з новим аеропортом.

Це не перший випадок, коли Tesla продає алкогольні напої. Так, ще у 2018 році 1 квітня Маск запостив у Twitter жартівливу новину про те, що компанія нібито збанкрутувала, а її голову було знайдено біля електромобіля Model 3 в оточенні пляшок "Teslaquilla". Історія з першоквітневим жартом отримала продовження у 2020 році, коли Tesla дійсно оголосила про випуск власної текіли "Tesla Tequila". Тоді напій розкупили за лічені години.

Коментарі:

comments powered by Disqus