Пошук по сайту:

Виборча кампанія Байдена назвала Трампа "засудженим злочинцем"

Виборча кампанія Байдена назвала Трампа "засудженим злочинцем"
Виборча кампанія Байдена назвала Трампа "засудженим злочинцем"

Виборча кампанія Байдена почала офіційно називати експрезидента Трампа "засудженим злочинцем", адже за попередньої його каденції рівень тяжкого криміналу у США був значно вищим.

Про це повідомляє The Hill.

"Дональд Трамп - засуджений злочинець, який спричинив найбільший сплеск насильницьких злочинів за понад століття", - наголосив речник виборчої кампанії чинного президента США Джо Байдена Аммар Мусса.

Він привернув увагу до останнього звіту щодо злочинної активності у США, на який зазвичай зважають республіканські виборці. Згідно з ним після приходу Байдена до влади насильницьких злочинів значно поменшало, і їхня кількість продовжує скорочуватися.

Дані свідчать, що на початку цього року їх стало менше на 15% у порівнянні з аналогічним періодом 2023-го, причому вбивств і зґвалтувань - на 26%.

"Президент Байден наполегливо працював, щоб навести порядок у безладі, і це працює", - підкреслив речник кампанії чинного президента.

Читайте по темі: В Італії пройде черговий раунд переговорів про припинення вогню у секторі Гази

Він зауважив, що американці не можуть дозволити собі ще 4 роки правління Трампа, який намагається позбавити коштів правоохоронні органи та обіцяє помилувати бунтівників, котрі відзначилися жорстокістю під час нападу на Капітолій.

Коментарі:

comments powered by Disqus