Пошук по сайту:

У Росії зупинилися торги доларами та євро через санкції США

У Росії зупинилися торги доларами та євро через санкції США
У Росії зупинилися торги доларами та євро через санкції США

Мінфін Сполучених Штатів запровадив санкції проти Московської біржі. Торговий майданчик заявив про припинення торгів доларом і євро з 13 червня.

Про це повідомляє Мінфін США

Деталі: Як вказує американський Мінфін, російський правитель Владімір Путін раніше затвердив низку заходів для подальшого залучення капіталу через Мосбіржу як від російських осіб, так і від осіб із "дружніх країн".

Це дозволяє акціонерам "отримувати прибуток від військової машини Кремля шляхом інвестування в російський державний борг, російські корпорації та провідні російські оборонні підприємства", йдеться в повідомленні.

Під нові обмеження США також потрапили Національний кліринговий центр – контрагент у всіх валютних угодах Мосбіржі; Національний розрахунковий депозитарій – центральний депозитарій цінних паперів у Росії; а також страхові компанії "Согаз" і РНПК.

Читайте по темі: Bitcoin впав до найнижчого рівня з лютого

Після накладення американських санкцій Московська біржа оголосила про припинення торгів доларом і євро з 13 червня та зупинку всіх торгів інструментами з розрахунками в доларах і євро.

Коментарі:

comments powered by Disqus