Пошук по сайту:

Одесит намагався перетнути кордон під виглядом літньої жінки

Одесит намагався перетнути кордон під виглядом літньої жінки
Одесит намагався перетнути кордон під виглядом літньої жінки

Чоловік з Одеси, замаскувавшись під бабусю та вдруге спробував незаконно перетнути кордон. Проте прикордонники виявили обман і затримали його під час перевірки документів у потязі "Київ – Ужгород". Його план не спрацював, і тепер він постане перед судом.

Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

Зазначається, що одесит спробував перетнути кордон, замаскувавшись під бабусю, але його задумка провалилася. Інцидент стався у потязі "Київ – Ужгород", де оперативні співробітники Чопського прикордонного загону виявили підозрілу особу.

Чоловік, вбраний у квітчасту хустку, окуляри та картату сумку намагався обманом потрапити за кордон – на вимогу надати документи, "бабуся" відповіла, що не має при собі жодних.

Після викриття чоловік зізнався, що замаскувався під літню жінку, аби непоміченим дістатися спершу Ужгорода, а потім – українсько-словацького кордону.

Читайте по темі: На Буковині судитимуть правоохоронця, який організував нелегальний канал перетину держкордону

Прикордонники встановили, що це вже друга спроба правопорушника. На початку червня його затримали військовослужбовці відділу прикордонної служби "Ужгород" за спробу незаконного перетину кордону. Тоді чоловік склав собі маршрут до держрубежу за онлайн картами, але не встиг ним скористатися. Його затримав прикордонний наряд.

Цього разу одесит діяв за тим же планом, але додатково замаскувався. Проте знову попався. Чоловіка доставили у прикордонний підрозділ та склали адміністративно-процесуальні документи за ч.2 ст.204 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". За вчинене йому доведеться відповідати перед судом.

Коментарі:

comments powered by Disqus