Пошук по сайту:

Німеччина передала українським прикордонникам 41 вантажівку Mercedes

Німеччина передала українським прикордонникам 41 вантажівку Mercedes
Німеччина передала українським прикордонникам 41 вантажівку Mercedes

Федеральний уряд Німеччини передав українським прикордонникам 41 вантажівку Mercedes Arocs, які стануть основою логістики на фронті.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко отримав сертифікати на транспортні засоби від посла Німеччини в Україні Мартіна Єґера.

За словами Єґера, Німеччина має тісне партнерство з Україною, підтримує її в усіх сферах і надає широкий спектр військової допомоги – від засобів протиповітряної допомоги до знешкодження мін, а також підтримує тісні відносини з ДПСУ.

 eiqeuihhiddhab

“Я переконаний – з цими автомобілями ви отримаєте хороший досвід і вони допоможуть вам перемогти та бути успішними», – наголосив посол.

Своєю чергою, Дейнеко висловив вдячність уряду та Міністерству закордонних справ Німеччини в особі міністра Анналени Бербок за підтримку України і ДПСУ та повідомив, що автомобілі будуть передані бойовим підрозділам і загонам охорони кордону.

«Отримані сьогодні вантажні автомобілі значно підвищать боєздатність прикордонних підрозділів, в першу чергу тих, які знаходяться на лінії зіткнення з противником. Вони дадуть змогу покращити систему логістичного забезпечення, доставлення військово-технічного майна безпосередньо до місць несення служби», – заявив голова Держприкордонслужби.

Коментарі:

comments powered by Disqus