Пошук по сайту:

Медсестра зі Стрия купила спецдозвіл на видобуток питної води за 815 тисяч гривень

Медсестра зі Стрия купила спецдозвіл на видобуток питної води за 815 тисяч гривень
Медсестра зі Стрия купила спецдозвіл на видобуток питної води за 815 тисяч гривень

У червні Державна служба геології та надр України продала з аукціону спецдозвіл на користування надрами ділянки «Гірне», де розташована свердловина №1РЕ. Вид корисних копалин – питна вода для нецентралізованого водопостачання. Термін користування дозволом – 20 років.

Свердловина розташована за 300 метрів від села Гірне на Стрийщині. Початкова ціна лоту становила 769 тис. грн. На аукціоні було двоє учасників – місцева підприємиця Надія Гальченко і ТОВ «Айсберг мінерал». Другий учасник запропонував за спецдозвіл 815 тис. грн і став переможцем.

ТОВ «Айсберг Мінерал» зареєстроване 7 місяців тому у Стрию. Його власницею і керівницею є Віра Масна зі Стрия. Основний вид діяльності фірми – видобування інших корисних копалин.

Віра Масна, за даними сервісу YouControl, також зареєстрована як фізична особа підприємець в галузі загальної медичної практики. ФОП вона зареєструвала ще у 2011 році, тоді ж, за даними МОЗ, отримала ліцензію за спеціальністю народна та нетрадиційна медицина.

На сторінці Віри Масної в соцмережах вказано, що вона працює у Новороздільській міській лікарні медсестрою.

Читайте по темі: За розкриття вбивства Фаріон нагородили правоохоронців Львівщини

Віра Масна має сина Володимира Масного – стрийського підприємця. Володимир Масний займається ремонтом автівок, будівництвом і ремонтами і є власником фітнес-клубу в Стрию. Спільно з партнером Ігорем Процівим він володіє ТОВ «Айсберг Актив», що зареєстроване 5 років тому у Стрию.

41-річний Володимир Масний у 2020 році був кандидатом-самовисуванцем на голову Стрийської ОТГ, але програв вибори. У 2015 році він був кандидатом у депутати Стрийської міської ради від БПП.

Коментарі:

comments powered by Disqus