Пошук по сайту:

Бізнесмена Коломойського залишили у СІЗО

Бізнесмена Коломойського залишили у СІЗО
Бізнесмена Коломойського залишили у СІЗО

Суд продовжив термін тримання під вартою бізнесмена Ігоря Коломойського до 2 вересня 2024 року. Відповідне рішення ухвалила суддя Шевченківського районного суду Києва Олена Чайка 18 липня.

Про це повідомляє "УНІАН". "У задоволенні клопотання відносно Коломойського Ігоря Валерійовича запобіжного заходу у вигляді особистої поруки відмовити. Клопотання старшого детектива про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задовольнити", – йдеться у результативній частині рішення, зачитаного суддею.

Зокрема, суд вирішив продовжити термін тримання під вартою Коломойського на 47 днів, тобто до 2 вересня 2024 року. Також ухвалено встановити розмір застави у 650 тис. прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Якщо застава буде внесена, Коломойський зобов’язаний: з’являтися за викликом до суду у цій справі; не виїжджати за межі місця проживання без дозволу детектива, прокурора чи суду; повідомляти про зміну місця проживання та засобів зв’язку; утримуватись від несанкціонованих контактів зі свідками у справі; здати свої паспорти та інші документи для виїзду за кордон на зберігання відповідним органам.

Коментарі:

comments powered by Disqus