Пошук по сайту:

Павла Дурова здала його дівчина, "спаливши" геолокацію в Instagram, - Daily Mail

Павла Дурова здала його дівчина, "спаливши" геолокацію в Instagram, - Daily Mail
Павла Дурова здала його дівчина, "спаливши" геолокацію в Instagram, - Daily Mail

24-річна російська блондинка живе в Дубаї, і вона супроводжувала його в бурхливому турі колишніми радянськими республіками.

Засновника Telegram Павла Дурова заарештувала поліція в паризькому аеропорту Ле Бурже в суботу ввечері після прильоту з Азербайджану. Це могло статися через його дівчину, яка "спалила" геолокацію та плани щодо прильоту у Францію.

Як пише Daily Mail, Дурова арештували, як тільки він вийшов зі свого приватного літака. Його звинуватили у тому, що він не модерував незаконний контент і не співпрацював з правоохоронними органами в розслідуванні торгівлі наркотиками, дитячої порнографії і шахрайства.

Втім, подейкують, що на борту була дівчина - росіянка Юлія Вавілова, яку називають коханою Дурова. 24-річна російська блондинка живе в Дубаї, і вона супроводжувала його в бурхливому турі колишніми радянськими республіками, включаючи Казахстан і Киргизстан, а також Азербайджан.

Дівчина публікувала усі геолокації в Instagram й фактично попередила французьку владу про приліт Дурова у Париж. Поліціянтам залишилося лише чекати, коли він приземлиться.

Читайте по темі: Німеччина запроваджує тимчасовий контроль на всіх 9 кордонах

"Це змусило прихильників теорії змови припустити, що Вавілова є агентом Моссаду, який виконує місію "медової пастки", щоб доставити його в руки західних спецслужб", - пише видання.

Зрештою, отримання доступу правоохоронців до Telegram дасть їм змогу отримати інформацію, яка може виявитися безцінною для відстеження злочинців від терористів до малих грабіжників.

Коментарі:

comments powered by Disqus