Пошук по сайту:

В Ізюмському районі на Харківщині триває масштабна пожежа

В Ізюмському районі на Харківщині триває масштабна пожежа
В Ізюмському районі на Харківщині триває масштабна пожежа

Масштабна пожежа на Ізюмщині Харківської області, що з лісу перекинулася на приватний сектор, у селі Студенок знищила 250 будинків.

Про це повідомив у Телеграмі після засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Пожежа триває. Але загоряння на території Оскільської громади локалізовано. Вогнем пошкоджено та знищено близько 250 житлових будинків, розташованих у населеному пункті Студенок. Із села евакуювали більше 600 людей. Але в більшості виїжджати за межі громади люди не виявляють бажання. Збираємо потребу на тимчасове розміщення на території району", - зазначив Синєгубов.

Він додав, що надзвичайна подія - наслідок російських військових дій, тож всі постраждалі власники житла зможуть отримати компенсацію за програмою єВідновлення.

"Дав доручення профільному департаменту ОВА, районній військовій адміністрації, а також очільникам громад акумулювати всі ресурси для оформлення всіх відповідних документів та рішень", - зазначив Синєгубов.

Коментарі:

comments powered by Disqus