Пошук по сайту:

У Росії співробітникам Мінпромторгу заборонили користуватися iPhone

У Росії співробітникам Мінпромторгу заборонили користуватися iPhone
У Росії співробітникам Мінпромторгу заборонили користуватися iPhone

У Міністерстві промисловості та торгівлі Росії співробітникам заборонили користуватися смартфонами iPhone. На території країни-терористки ці гаджети визнані шпигунськими пристроями.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Чиновникам Мінпромторгу та підвідомчим міністерству організаціям із 17 липня буде заборонено використовувати мобільні пристрої Apple у робочих комунікаціях.

Відповідне розпорядження вже розіслано співробітникам відомства 4 липня за підписом першого заступника міністра промисловості та торгівлі країни-агресорки РФ Василя Осьмакова. Про внутрішню заборону Мінпромторгу РФ знає і співробітник однієї із компаній-розробників IT-рішень.

При цьому аналогічні заборони найближчим часом запроваджуватимуться і в інших великих відомствах. А можливо, навіть регіонах країни-агресорки.

Замість iPhone співробітникам Мінпромторгу РФ рекомендують використовувати російські смартфони, а також кнопкові телефони.

iPhone – низка смартфонів, розроблений американською компанією Apple, випущений 2007 року. iPhone функціонує як камерофон, портативний медіаплеєр, інтернет-клієнт (з електронною поштою, веббраузером та Wi-Fi), зокрема з можливостями надсилання SMS та візуальної голосової пошти.

Коментарі:

comments powered by Disqus