Пошук по сайту:

Ціна на біткойн знову впала до майже 61 000 доларів після підйому на початку червня

Ціна на біткойн знову впала до майже 61 000 доларів після підйому на початку червня
Ціна на біткойн знову впала до майже 61 000 доларів після підйому на початку червня

У понеділок біткойн втратив 4% і торгувався на рівні $61 153. Це найнижча ціна за криптовалюту цього місяця.

Про це повідомляє СNBS news.

За даними Coin Metrics, ціна флагманської криптовалюти за минулий тиждень знизилася більш ніж на 8%.

Компанія CoinShares повідомила, що минулого тижня обсяги торгів криптовалютами були найнижчими у світі з моменту запуску американських біткойн-біржових фондів (ETF) у січні.

Керівник стратегічного відділу Coincover Елеонора Гейвуд зазначила, що ринок часто хвилюється напередодні публікації індексу споживчих цін, основного показника інфляції Федеральної резервної системи США, який повинен бути опублікований цієї п’ятниці. За її словами, ознаки зниження ставки у вересні можуть стабілізувати ціну біткойна.

Крім того, в біткойні різко зросла кількість ліквідацій, що змушує трейдерів продавати свої активи за ринковою ціною, щоб погасити свої борги. За останні 24 години на централізованих біржах відбулися ліквідації біткойнів на суму $97,83 млн, згідно з даними CoinGlass.

Читайте по темі: Китай вдарив по торгівлі з Росією: найбільші онлайн-магазини спорожніли

Криптовалюти в цілому впали разом з біткойном. Ефір втратив 4%, а токен, прив’язаний до платформи смартконтрактів Solana, впав на 3%, платіжний токен XRP знизився на 1%, а мем-токен dogecoin впав майже на 5%.

За місяць біткойн впав майже на 10%. На початку червня він ненадовго досяг рівня $71 000, але відтоді продовжує неухильно знижуватися. З середини березня, коли біткойн досяг свого історичного максимуму в $73 797,68, він в основному застряг у вузькому діапазоні між $60 000 і $70 000.

Коментарі:

comments powered by Disqus