Пошук по сайту:

Одеський суддя Донцов з дружиною під час війни оформили користування на авто родичів

Одеський суддя Донцов з дружиною під час війни оформили користування на авто родичів
Одеський суддя Донцов з дружиною під час війни оформили користування на авто родичів

Суддя Приморського райсуду Денис Донцов та його дружина Оксана під час війни оформили користування коштовними авто, яким володіє його тесть та теща.

Про це дізналася з декларації судді.

Суддя наступного дня після початку війни, 25 лютого 2022 року, набув у користування  Toyota  Land Cruiser 200 (2018). Авто за 1,4 млн гривень придбав його тесть Віктор Телеганенко – колишній голова апеляційного суду Кіровоградської області.

Дружина судді Оксана Донцова отримала від матері Наталії Nissan Juke (2012) вартістю у 220 тис. гривень. Авто їй передали 20 лютого 2023 року.

Раніше Громадська рада доброчесності писала у своєму висновку, що суддя Денис Донцов вказує недостовірні дані у деклараціях стосовно авто.

Читайте по темі: Суддя Верховного суду Шипович отримав у подарунок Range Rover Evoque

У 2015 році суддя отримав у користування Volkswagen Passat (2012) що належить його матері, проте не декларував його, хоча на ньому він неодноразово перетинав державний кордон. При цьому, звідки в його родички кошти на купівлю авто невідомо. Також він мав у користуванні Lexus RX 350 (2007), якій належав тестю. Цю автівку він також не декларував.

У 2015 році Донцов отримав 110 тис. гривень за продаж  Toyota Camry (2007), що є заниженою вартістю. Також щодо Nissan Juke  його тещі, то її рівень доходів у 2012 році не дозволяв їй придбати таке авто.

Редакція звертає увагу НАЗК та ВККСУ на прогалини у декларації судді.

Коментарі:

comments powered by Disqus