Пошук по сайту:

У Британії зоозахисники зіпсували перший офіційний портрет короля Чарльза

У Британії зоозахисники зіпсували перший офіційний портрет короля Чарльза
У Британії зоозахисники зіпсували перший офіційний портрет короля Чарльза

Захисники прав тварин зіпсували перший офіційний портрет короля Чарльза, який наразі виставлений в галереї Філіпа Моулда в центрі Лондона.

Про це повідомляє CNN.

Активісти з Animal Rising за допомогою малярного валика наклеїли два зображення з комедійного серіалу «Воллес і Громіт» на портрет монарха – на обличчя наклеїли зображення Воллеса, а поруч прикріпили знак мовної бульбашки з написом: «Без сиру, Громіт. Подивись на всю цю жорстокість на фермах RSCPA» (Королівське товариство із запобігання жорстокому поводженню з тваринами).

Акція була покликана привернути увагу до звіту групи, опублікованого в неділю, який вони назвали «викривальним розслідуванням» щодо 45 ферм RSCPA, на яких активісти виявили 280 порушень законодавства та 94 порушення правил DEFRA щодо жорстоко поводження з тваринами.

Активісти стверджують, що виявили жорстоке поводження з тваринами на кожній фермі.

Вони закликали монарха призупинити підтримку RSCPA, королівським покровителем якої є Чарльз, доки та не відмовиться від схеми, яка порушує стандарти добробуту тварин.

Читайте по темі: Королівська родина відкриває двері замку Балморал у Шотландії для туристів уперше за 170 років

Як пише Daily Mail, Деніел Джуніпер, один із активістів, сказав: «Оскільки король Чарльз був таким великим шанувальником Воллеса та Громіта, ми не могли придумати кращого способу привернути його увагу до жахливих сцен на фермах RSPCA Assured».

 eiqrqiquuidehab

Коментарі:

comments powered by Disqus